O nama

O nama

Osjet sluha omogućiti svima. Poboljšati kvalitetu života. To su naše zadaće i naši ciljevi koje svakodnevno ispunjavamo već više od 30 godina. U ostvarenju svog cilja pratimo stalan napredak tehnologije i svjetske inovacije te slušamo želje korisnika naših slušnih pomagala.

Vašim prvim posjetom i odabirom savršenog slušnog pomagala za Vas naša zadaća ne prestaje, upravo suprotno, tek počinje. Naši strpljivi i temeljiti stručnjaci od tog trenutka stoje Vam na raspolaganju kako bi slušno pomagalo bilo podešeno upravo prema Vašim potrebama i željama u svrhu omogućavanja optimalnog osjeta sluha.

Više od 30 godina iskustva

Više od 30 godina iskustva

Microton d.o.o. počinje s radom u prosincu 1989. godine s ciljem da omogući nagluhim osobama bolju kvalitetu života poboljšanjem najvažnijeg ljudskog osjetila – sluha. Suradnja s danskim Widexom i švicarskim Phonakom traje od početka 90-ih godina prošlog stoljeća kada je poduzeće bilo smješteno u prostoru na zagrebačkoj Trešnjevci. 2001. godine Microton d.o.o. seli se u veći i prikladniji prostor u Ulici grada Vukovara 237a, a ubrzo počinje suradnja s Unitronom.

Danas Microton svoju djelatnost obavlja u novouređenom prostoru u Zagrebu s najmodernijom opremom za podešavanja, proizvodnju i servis slušnih pomagala i ispitivanje sluha. Microton trenutačno djeluje na 18 različitih lokacija u Hrvatskoj i s tridesetak zaposlenih vrhunskih stručnjaka čini tim koji će Vam pružiti vrhunske usluge u svakom trenutku.

Vrhunska suradnja s vodećim svjetskim proizvođačima slušnih pomagala, stavlja Microton d.o.o. na istu poziciju u Hrvatskoj i regiji.

Kontaktirajte nas
Pošaljite poruku
prodaja@microton.hr
Nazovite nas
01/6111-565