Zaštita od buke

Zaštita od buke

Izloženost glasnim zvukovima i buci, bilo da je kratkotrajna ili dugotrajna, može uzrokovati umor osjetnih stanica u vašem uhu. Ovaj umor može rezultirati privremenim gubitkom sluha ili tinitusom, poznatim i kao šum u uhu. Kada zvukovi premaše sigurne granice, moguća je i trajna šteta na osjetnim stanicama i drugim strukturama u uhu, što može dovesti do nepovratnog gubitka sluha. Nadalje, produljena i kontinuirana izloženost buci može rezultirati i progresivnim gubitkom sluha, što će s vremenom negativno utjecati na vašu sposobnost razumijevanja govora i kvalitetu života.

Jeste li znali da 70 % ljudi izloženih jakoj buci nikada ili rijetko nosi zaštitu za sluh?

70%
Prednosti Serenity Choice čepića za uši

Prednosti Serenity Choice čepića za uši

Serenity Choice™ čepići za uši nude niz prednosti. Prvo, smanjuju buku i glasne zvukove, pružajući ocjenu smanjenja buke (NRR) od 8 do 22 u SAD-u ili ocjenu jedinstvenog smanjenja buke (SNR) od 15 do 30 u Europi. Osim toga, ovi čepići čuvaju važne zvukove i govor, omogućujući vam da ostanete svjesni situacije oko sebe i komunicirate bez problema.

Također, osiguravaju prozračivanje uha kako bi se održalo prirodno disanje i spriječilo nakupljanje viška vlage, čime pružaju dodatnu udobnost tijekom nošenja.

“Kao profesionalni bubnjar, čepići za uši Serenity Choice™ čuvaju moje uši i dopuštaju mi da čujem ostale glazbenike u mom bendu kada nastupamo na pozornici.”

Lucien Mullener
profesionalni bubnjar
Značajke i upotreba modela

Značajke i upotreba modela

Dostupne su dvije vrste Serenity čepića za uši: Phonak Serenity Choice™, koji pruža generičku zaštitu za sluh za povremenu upotrebu, te Phonak Serenity Choice™ Plus, prilagođena zaštita sluha namijenjena čestoj uporabi. S raznovrsnim modelima prilagođenim različitim potrebama, postoji opcija koja odgovara svakom korisniku. Za detaljnije informacije o dostupnim opcijama, preporučujemo konzultaciju s našim stručnjakom za sluh.

Zaštita sluha izrađena po narudžbi

Zaštita sluha izrađena po narudžbi

Zaštita sluha izrađena po narudžbi, predstavlja vrhunski standard udobnosti i zaštite od buke, prilagođeno vašim individualnim potrebama. Ovaj personalizirani pristup omogućuje postizanje najviše razine performansi, bitne u situacijama gdje je kvaliteta ključna. Čepići za zaštitu sluha ističu se svojom izdržljivošću, pružajući dugotrajnu pouzdanost u svakodnevnom korištenju. Dodatno, mogućnost prilagodbe prigušenja putem filtera, usklađena sa specifičnim uvjetima okoline, dodaje fleksibilnost i povećava njihovu korisnost. Rezultat je neometana koncentracija i maksimalna produktivnost, čak i u najzahtjevnijim radnim okruženjima.

Gubitak sluha
Gubitak sluha

Oštećenja sluha možemo podijeliti u dvije skupine: nagluhost i gluhoća. Nagluhost je veće ili manje oštećenje sluha dok se gluhoćom smatra gubitak sluha u govornim frekvencijama (500 do 4000 Hz) veći od 93 decibela.

Uho i osjet sluha
Uho i osjet sluha

Uho i osjet sluha mnogi ne cijene dovoljno. Činjenica da uho čuje i razlikuje zvukove unutar čak 10 oktava, dok oko vidi valne duljine samo unutar jedne oktave, dovoljno govori o značaju osjeta sluha.

Kontaktirajte nas
Pošaljite poruku
prodaja@microton.hr
Nazovite nas
01/6111-565